190 черкаських військовослужбовців проліковано стаціонарно

190 черкаських військовослужбовців проліковано стаціонарно

Надання медичної допомоги учасникам антитерористичної операції перебуває на постійному контролі в департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації. За словами директора департаменту Анатолія Ситника, всі поранені або травмовані під час бойових дій отримують спеціалізоване лікування у військових госпіталях. У разі необхідності, вони направляються на лікування та реабілітацію до медичних закладів області за місцем проживання. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті охорони здоров’я ОДА.

– Станом на 14 листопада зареєстровано 237 звернень за медичною допомогою в лікарські установи області, зокрема 212 – від військовослужбовців, які брали участь в АТО. В умовах стаціонару проліковано 190 осіб, з них 32 – у відновному періоді після поранення, продовжують лікування 48 осіб, – поінформував Анатолій Павлович.
Крім того, в Центрі реабілітації учасників антитерористичної операції, що функціонує на базі КЗ «Черкаський обласний госпіталь для інвалідів війни» ЧОР, вже отримали медичну реабілітацію 39 бійців та 13 продовжують реабілітацію. Як наголошує директор департаменту, всім цим особам надається медична допомога своєчасно та безоплатно відповідно до галузевих стандартів. За необхідності для їх лікування залучають провідних медичних спеціалістів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x