Томенко не залишить без уваги масовий підкуп виборців на Черкащині

Томенко не залишить без уваги масовий підкуп виборців на Черкащині

Народний депутат від «Батьківщини» Микола Томенко повідомив журналістам, що буде буде звертатися до Генеральної прокуратури щодо фактів підкупу в Черкасах. Про це він повідомив сьогодні під час презентації нового українського щорічника в Черкаському осередку Національної спілки письменників України. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Поки що нам достеменно не відомо, хто організовує це все, – каже Микола Томенко. – Проте ми фіксуємо тих черкащан, які роздають кошти. Фактично це підкуп. Люди, які беруть у цьому участь, підпадають під кримінальну відповідальність. Наразі важливо відкрити хоча б одну кримінальну справу по цих випадках. Це дасть людям зрозуміти, що якщо не сьогодні, то через якийсь період вони нестимуть відповідальність за підкуп виборців.

Наприкінці Микола Володимирович зазначив, що має інформацію про те, що в окрузі, де фіксуються порушення, зібрані найкращі майстри підкупу з України, починаючи від тих, хто ще працював у часи Шуфрича, у сумновідомий 20-гривний період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x