Катеринопільський центр зайнятості прийняв 33 переселенців

Катеринопільський центр зайнятості прийняв 33 переселенців

Працівники Катеринопільського районного центру зайнятості спільно з представниками управління соціального захисту населення провели консультацію для вимушених переселенців, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Учасники дізналися про можливість взяти участь у тимчасових, громадських роботах, про стан ринку праці, працевлаштування та профнавчання.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

Заступник директора управління соціального захисту населення Катеринопільської райдержадміністрації Інна Жуковська ознайомила присутніх з можливостями отримання державної соціальної допомоги. Вона поінформувала про наявність житла в районі та порядок дій в разі необхідності переїзду на інше місце проживання. Людям розповіли також про організовану Контактним центром у місті Черкаси систему безкоштовного автобусного сполучення до звільнених населених пунктів Донецької та Луганської областей.

Загалом, до Катеринопільського центру зайнятості з питань пошуку роботи звернулися 33 переселенці зі Сходу та Криму, з них статус зареєстрованого безробітного мають 28 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x