Чорнобаївські депутати вирішили допомогти нирочникам і сім’ям загиблих в АТО

Чорнобаївські депутати вирішили допомогти нирочникам і сім’ям загиблих в АТО

На позачерговій сесії районної ради були винесені питання, які попередньо обговорювалися на відповідних комісіях.
Так, прийнято районну цільову програму розвитку системи лікувально-профілактичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2014-2017 роки. За словами Тетяни Козлової, головного лікаря Чорнобаївської ЦРЛ, в районі налічується 652 хворих на ниркову недостатність, 5 особам наразі потрібен гемодіаліз, ще 17-м, вірогідно, він стане життєво необхідним найближчим часом.

Про необхідність прийняття районної комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки йшлося у виступі начальника відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи РДВ Вадима Рудянчука.

За пропозицією начальника управління УППСЗН Олександра Юрковського було внесено зміни до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки, згідно з якими, зокрема, сім’ям учасників АТО буде виплачено по 1,5 тис. грн з районного бюджету.
Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.
Начальник фінансового управління РДА, Олександр Таранушенко, доповів про необхідність внесення змін до районної програми про впровадження інформаційно-аналітичної системи «Місцеві бюджети»; було внесено зміни і до районного бюджету.
Сесією підтримано пропозицію Спілки ветеранів-підводників району про встановлення меморіальних знаків на фасаді центрального корпусу Чорнобаївської ЦРЛ заслуженим лікарям України Василю Антиповичу Нагезу та Анатолію Володимировичу Хлопецькому; дано згоду на присвоєння Веселохутірському НВК імені Володимират Лукича Лук’янця, який зробив багато добрих справ для цього закладу і для земляків загалом.

За пропозицією депутата Валерія Бреуса на наступному засіданні планується обговорити питання ремонту доріг Чорнобаївського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x