За торгівлю коноплею корсунчанину «світить» до десяти років за гратами

За торгівлю коноплею корсунчанину «світить» до десяти років за гратами

В місті Корсунь-Шевченківський молодий чоловік продавав коноплю місцевим жителям. Про його протизаконний бізнес довідались правоохоронці та затримали його. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 307 Кримінального кодексу України.

До оперативників Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції надійшла інформація, що 29-річний молодик налагодив в місті продаж наркотичного засобу – марихуана. Для перевірки отриманих даних співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків провели комплекс спецзаходів. Підозрюваний був затриманий «на гарячому» під час спроби продажу трьох сірникових коробів повністю набитих дурман-зіллям.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

В ході здійснення санкціонованого судом обшуку помешкання наркоторговця, правоохоронці виявили та вилучили близько 400 грамів подрібненої та вже приготовленої для подальшого збуту марихуани, а також засоби для виготовлення наркотику.

Під час проведення слідства з\’ясувалося, що торговець коноплею раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні кримінальні правопорушення та за вчинення крадіжок. Коли звільнився, на роботу не влаштувався, а вирішив заробляти на життя звичним способом. Коноплю вирощував у лісопосадці поблизу села, де проживав. За рослинами дбайливо доглядав, постійно поливав і прополював, потім їх сушив та подрібнював. Продавав марихуану постійним клієнтам у місті Корсунь-Шевченківський.

Як розповів начальник Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції Олексій Ващенко, за даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x