«Черкаські Мавпи» поступилися «Миколаєву»

«Черкаські Мавпи» поступилися «Миколаєву»

«Черкаські Мавпи» зіграли другий матч поспіль на Півдні України. Цього разу черкасці протидіяли МБК «Миколаїв». Зважаючи на невдалу гру у другій половині матчу та програну боротьбу на щитах, ми поступилися з рахунком 86:62. «Нова Доба» дізналася про це на сайті «Черкаський спорт».

Матч обидві команди розпочали дуже обережно. Корабели на правах господарів повели у рахунку, однак своєю трьошкою Воєвода повернув рівновагу – 5:5. Після цього індивідуальними діями статистику у грі змінювали Чумаков та Буренко. Окрім проходів, захисник господарів ще й двічі влучно вдарив з дальньої дистанції. Один з триочкових миколаївців завершив доволі рівний період мінімальною перевагою команди Гальвановскіса – 20:17.

Друга 10-хвилинка для нашої команди була неоднозначною. Вдалі дії у захисті чергувалися з не зовсім виразними. Тричі черкащани примушували корабелів на початку цього відтинку гри провести 24 секунди в атаці без кидка, однак програний підбір не дозволив нашій команді піти у відрив . Більше того, велика кількість подвійних спроб у нападі дала можливість господарям лідирувати. Зупинив таку впевненість суперника своєю результативною грою Камерон Рандлс. Змістовну відповідь нашому захиснику підготував Буренко, який також провів дві атаки поспіль і зробив рахунок 37:31. Ривок черкасців у виконані Завадського дещо скоротив наше відставання перед великою перервою – 40:37.

Ключовим у цьому матчі став третій період, у якому миколаївці мали перевагу у бажанні. Низку важких підбирань на чужому щиті «чайки» часто переплавлювали в здобуті очки. Також вдало атакували з периметру Доунс та Сізов. Після атаки українського захисника рахунок став 49:39. Трохи згодом забив з фолом Онуфрієв. Відіграти двозначне відставання черкасці спробували через Андрія Кальніченка. Кілька закидів у трисекундну зону наш капітан реалізував. Однак останнє слово у цьому періоді було за Доунсом, який під сирену забив триочковий.

На заключну 10-хвилинку «Мавпи» виходили, програючи 15-ть очок (68:53). Відіграти таке відставання у баскетболі звісно можливо, але не за умов високого відсотку реалізації дальніх у суперника. Поки черкасці шукали можливість нав’язати опоненту боротьбу за підбирання, Буренко та Сізов з периметру влучили чотири триочкові атаки. В результаті Буренеко у цьому матчі здобув 24 очки та 11 підбирань і дозволив миколаївцям виграти – 86:63. У складі черкасців найкориснішим став Чумаков, в активі якого 11 очок та 2 підбирання.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x