Черкащанин зберігав удома амфетаміну на 6 тисяч гривень

Черкащанин зберігав удома амфетаміну на 6 тисяч гривень

Дільничні інспектори Соснівського райвідділу міліції затримали черкащанина, в домоволодінні якого було виявлено значну кількість наркотичного засобу амфетамін. Чоловік стверджує, що зберігав його для вживання і не збирався продавати, однак виявлені в його домі речові докази вказують на протилежне. Наразі із затриманим працюють слідчі.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До працівників Соснівського райвідділу міліції надійшла скарга від жителів одного із мікрорайону міста про те, що поблизу їхнього будинку постійно збираються підозрілі молодики. Для відпрацювання даного району було направлено двох дільничних інспекторів, в підпорядкуванні яких знаходилася дана територія обслуговування.

Під час обходу одного з дворів у поле зору міліціонерів потрапив чоловік, який, побачивши правоохоронців, вийняв з кишені куртки пакетик з невідомою речовиною, викинув його на тротуар, а потім швидким кроком пішов у протилежну від дільничних інспекторів сторону.

Наздогнавши підозрілого чоловіка, правоохоронці впізнали у ньому 34-річного черкащанина, який неодноразово відбував покарання за зберігання і збут наркотиків. Як з\’ясувалося, зловмисник викинув пакет з небезпечним наркотичним засобом – амфетаміном. За його словами, наркотик він знайшов на вулиці поблизу одного з супермаркетів міста. Підібрав пакет тому, що наркозалежний і хотів використовувати його для власного вживання.

Про дану подію дільничні інспектори повідомили в чергову частину Соснівського райвідділу міліції, після чого оперативний черговий направив на вказану адресу слідчо-оперативну групу. Оглянувши квартиру зловмисника, в кухні на столі правоохоронці знайшли маленькі ваги, поліетиленові пакети малого розміру та гроші в сумі 2 тисячі гривень. В холодильнику на одній з поличок було виявлено пакет з білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Загалом вартість виявленої отрути на чорному ринку становить близько 6 тисяч гривень.

Як розповів начальник Соснівського райвідділу міліції Василь Іржавський, слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Виявлену порошкоподібну речовину вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Черкаській області. Наразі слідство встановлює, звідки насправді чоловік взяв наркотик та з якою метою його зберігав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x