Депутати Ватутінської міськради збираються з другої спроби

Депутати Ватутінської міськради збираються з другої спроби

20 листопада з другої спроби відбулось засідання 66-ї чергової сесії міської ради. З другої спроби тому, що на перше засідання, заплановане на 10.00, не з’явилась необхідна кількість депутатів, тому сесія була перенесена на 15-ту годину.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Після вшанування хвилиною мовчання загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України, міський голова Василь Гончаренко розпочав засідання, на якому були розглянуті важливі для життя громади міста питання.

Першим депутати розглянули та затвердили зміни до міського бюджету, які забезпечать виплату заробітної плати працівникам закладів освіти і культури. Також затвердили субвенцію з державного бюджету на реконструкцію котлів міської газової котельні.
Начальник фінансового управління Віталій Пінькас прозвітував про стан виконання міського бюджету за 9 місяців 2014 року. Зокрема він повідомив, що дохідна частина бюджету міста виконана на 62,6 %. В тому числі доходів загального фонду отримано 43938,4 тис. грн. при плані 47676,7 тис. грн., що становить 92,2 %; доходів спеціального фонду отримано 4292,5 тис. грн. при плані 4431,5 тис. грн., що становить 96,9 %. Власні та закріплені доходи загального фонду виконані на 81,5 %. Видатки загального фонду за звітний період виконані на 71,8 %.

Одноголосно в ході сесії депутатами була затверджена міська Програма «Надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю» на 2015-2017 роки. Також надано дозвіл Ватутінській міській лікарні на передачу з балансу крупу ячмінну в кількості 400 кг, що отримана як спонсорська допомога, у зв’язку з надлишковою кількістю і з незначним терміном зберігання, на баланс відділу освіти Ватутінської міської ради.

До всього присутні детально обговорили та затвердили Інвестиційну програму Ватутінського комунального підприємства теплових мереж на 2014 рік, яку презентував керівник підприємства Василь Сільвашко. Він наголосив, що реалізація програми дозволить значно економити енергоресурси шляхом встановлення частотних перетворювачів та тяго-духових механізмів.
На сесії також розглянули питання врегулювання земельних відносин та депутатські запити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x