Прапор об\’єднаної Европи замайорів над Черкасами

Прапор об\’єднаної Европи замайорів над Черкасами

1990 року на Черкаському Театральному майдані було піднято (не без владно-міліцейських на той час загроз і супротиву) синьо-жовтий прапор.
А сьогодні на цьому ж місці, на тому ж флагштоці, до нашого державного прапора долучився і стяг об\’єднаної Європи.

Почалося все о 13-00. Підійшов я до ініціаторів події, біля яких чатував і представник начебто правоохоронних (від кого?) органів. Цілий майор! Щоправда, не було у нього жодних заперечень до запланованого дійства. Й насправді: яких ще порушень правопорядку чи загроз для життєдіяльності міста могло нанести заплановане на сьогодні дійство громади? Та навряд чи пересічні громадяни прийшли б озброєні вибухівками чи шаблюками. Люди прийшли показати навселюд свої переконання – українці – це незаплановані північно-східними заклятими братами ЄВРОПЕЙЦІ. От громада й здійснила заплановане.

До речі, на укрім прапорів України та ЄС, на Театральній площі майорів і прапор Грузії. Це тому, що учора на засідання парламенту Грузії депутати прийшли з прапорцями України на знак солідарності з нашими устремліннями.

Як це відбувалося, дивіться у фотоновинах.

А увечорі, о 18-00 на цьому ж, Театральному майдані, господарями було наше, черкаське студентство. Університетська молодь прийшла колоною, найактивнішим способом узяла участь у дійстві – тут і скандування-побажання нашому \”хєрантові\”: \” Або угода – або – відставка!\”, і озвучування вимог нашого суспільства до владних структур, а головне – підтримка наших переконань: \”Україна – це Європа!\”, \”Україні в Європі бути!\”
Висновок: з такою молоддю Україні в Європі – бути.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x