На Христинівщині чоловік украв у односельчанина велосипед

На Христинівщині чоловік украв у односельчанина велосипед

Перебуваючи на підпитку чоловік обікрав односельчанина. З подвір’я потерпілого зловмисник викрав велосипед. Правоохоронці швидко вирахували та затримали крадія. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Христинівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 65-річний житель району. Він повідомив, що зранку на подвір’ї виявив відсутність свого велосипеда. Правоохоронці зареєстрували заяву та розпочали перевірку.
Від потерпілого міліціонери дізнались, що вночі до нього приходив його знайомий односельчанин, який був на підпитку. Між ними виникла сварка і господар попросив чоловіка піти. А на ранок господар виявив, що зник його велосипед. Отримавши опис «нічного» гостя, правоохоронці вирішили перевірити його на причетність до вчинення крадіжки та направились за місцем його проживання. Вдома чоловіка не виявилось. Від випадкових свідків, правоохоронці дізнались, що люди бачили, як 54-річний чоловік їздив по селі на велосипеді, який схожий за описом на викрадений. Оперативно-розшуковими заходами співробітники міліції встановили місце знаходження підозрюваного. Як удалось з’ясувати, він переховувався у свого знайомого вдома, в сусідньому селі. На подвір’ї біля хати, де перебував чоловік, міліціонери знайшли викрадений велосипед та запросили підозрюваного до райвідділу міліції.

У кабінеті слідчого чоловік розповів, що раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності і тому вчинити крадіжку – для нього це «звична справа». Викрадений велосипед хотів залишити для власного користування.
Як повідомив начальник Христинівського райвідділу міліції Олександр Мельник, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x