Драбівські депутати на сесії внесли зміни до районного бюджету

Драбівські депутати на сесії внесли зміни до районного бюджету

Учора, 25 листопада 2014 року відбулося пленарне засідання чергової сесії Драбівської районної ради шостого скликання, яке провів її голова Володимир Дзега. У роботі сесії також взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Лобода, сільські й селищні голови, керівники установ, підприємств та організацій, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації району. Перед розглядом питань порядку денного, у спеціально відведений час, із своїми зауваженнями та інформацією виступили депутати районної ради Володимир Рой та Олександр Оробченко. Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.

У ході пленарного засідання депутати розглянули та підтримали питання внесення змін до рішення районної ради від 31.01.2014 №35-2/VI «Про районний бюджет на 2014 рік». Інформуючи учасників сесії, начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк, відзначила, що зміни викликані необхідністю збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, що виникла в ході виконанні кошторисів на 2014 рік.

Депутати також внесли зміни до районної комплексної Програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення регіонального матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки, а також до рішення районної ради «Про Положення про оренду майна, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Драбівського району».

Серед іншого на сесії було затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства і розглянуто ряд питань, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x