У Чигирині відбувся футбольний матч за Кубок АПК

У Чигирині відбувся футбольний матч за Кубок АПК

Вихідними на міському стадіоні «Колос» проходили традиційні змагання з міні-футболу на перехідний Кубок АПК. 9 команд, а саме: ДЮСШ, «Чигирин», «Манеж-1» та «Манеж-2» м. Чигирин, «Богданівець» с. Суботів, «Дніпро» с. Тіньки, «Колос» с. Рацеве, «Тясмин» та «Оля» с. Худоліївки, виявили бажання поборотись за головний трофей.

Суботнього дня ігри відбулися у трьох групах за коловою системою. Прикро, але до наступного туру змагань не змогли потрапити команди «Богданівець», «Оля» та «Манеж-1», які мали рівні шанси.
Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Недільний день був більш захоплюючим. Глядачі одночасно слідкували за цікавими матчами, які проходили на двох майданчиках. У першому поєдинку зустрілися футболісти ДЮСШ та «Дніпра». Обидві команди атакували, і лише єдиний гол Тараса Барвінка вивів ДЮСШ до перемоги.
У грі між командами «Чигирин» та «Тясмин» результат виявився нічийний – 1:1. Миром розійшлися тіньчани з «Манежем-2» (рахунок 2:2), команда «Чигирин» посипалася у грі з «Колосом» 0:4.

Несподівано напруженим виявився поєдинок команд «Манеж-2» та ДЮСШ. Перерва пішла на користь команді ДЮСШ.
В іншому матчі упевнено отримала перемогу команда «Тясмин», забивши «Колосу» чотири м’ячі.
За бронзові медалі відбулася гра між рацівським «Колосом» та чигиринським «Манежем». Сильнішими виявилися останні, які забили п’ять м’ячів у ворота суперника.
Худоліївська команда «Тясмин» з рахунком 7:2 виборола золотий трофей та медалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x