Усі соціальні виплати для переселенців здійснюватимуться за умови взяття їх на облік до 31 грудня 2014 року

Усі соціальні виплати для переселенців здійснюватимуться за умови взяття їх на облік до 31 грудня 2014 року

На засіданні Уряду прийнято постанову від 05.11.2014 № 637 «Про здійснення соціальних виплат особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції».

Зокрема, відповідно до постанови призначення та продовження виплати пенсій (щомісячного довічного грошового утримання), довічних державних стипендій, усіх видів соціальної допомоги та компенсацій, матеріального забезпечення та надання соціальних послуг за рахунок коштів державного бюджету та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування переселенцям здійснюються за місцем перебування таких осіб на обліку, що підтверджується відповідною довідкою.
Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті соціального захисту населення Черкаської ОДА.

Звертаємо увагу на те, що соціальні виплати, які були призначені або продовжені переселенцям до набрання чинності постановою, здійснюються за фактичним місцем їх проживання (перебування) у разі видачі їм до 31 грудня 2014 року довідки про взяття на облік.
Нагадаємо, що особам, які переміщуються з Криму або районів проведення АТО, для отримання довідки про взяття на облік необхідно звернутися до територіального управління соціального захисту населення за фактичним місцем проживання (перебування).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x