Фольклорний колектив «Спадок» з Хацьок взяв участь у телепроекті «Фольк-Musik»

Фольклорний колектив «Спадок» з Хацьок взяв участь у телепроекті «Фольк-Musik»

Нещодавно фольклорний колектив «Спадок» будинку культури с. Хацьки (художній керівник Валентина Гаркуша) взяв участь у популярному телепроекті «Фольк-Musik», що транслюється на Першому Національному телеканалі.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

На знімальному майданчику проекту працювали колективи з різних куточків України, основну увагу глядачів привернув колектив із Черкаського району. Музиканти виконали автентичні старовині українські пісні «Казав мені батько» та «Борода».

Телеведуча проекту Оксана Пекун відмітила, що виконавська майстерність та сценічна культура колективу – на високому рівні. На підтвердження цих слів «Спадок» отримали запрошення на ще одну телепередачу.

Додатково:
«Фольк-music» – це телепроект, що здійснює пошук та відродження українського музичного етносу, автентичних мелодій та народних пісень різних регіонів України. А ще займається популяризацією автентичної музики, насамперед серед молоді, адже сучасне аранжування української музичної спадщини вдихають у неї нове життя.
У кожному випуску перед глядачами Першого телеканалу постають як професійні, так і аматорські колективи з різних куточків нашої країни. А зіркові учасники програми нерідко представляють на розсуд аудиторії власні варіації відомих музичних творів, або й оригінальні пісні з домішками українського автентичного стилю. «Фольк-music» – це програма для всіх поколінь!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x