У Черкасах крадуть сміттєві контейнери

У Черкасах крадуть сміттєві контейнери

У Черкасах зафіксований факт викрадання сміттєвого контейнера для приватного сектора невідомими, які при цьому представляються працівниками комунального підприємства «Черкаська служба чистоти».
Про це повідомив директор КП «ЧСЧ» Олександр Варденський.

– Випадок стався кілька днів тому в мікрорайоні «Зелений». Слідом за сміттєвозом рухався легковий автомобіль. Як тільки сміття забрали, з автомобіля вийшли люди, які завантажили порожній контейнер. На запитання людей, що вони роблять, чоловіки відповіли, що, мовляв, вони з «Черкаської служби чистоти», у абонента заборгованість за вивезення сміття, тому його контейнер забирають. Мушу офіційно заявити – це були не працівники комунального підприємства. Ми цим не займаємося! – розповів Олександр Варденський.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Нині такий випадок лише один. Проте в комунальному підприємстві підозрюють, що могли ще виникати подібні ситуації. Тому просять у випадку появи молодих людей чи крадіжці контейнерів негайно сповіщати правоохоронні органи і «Черкаську службу чистоти» за номером 15-56.

У комунальному підприємстві розмірковують над тим, щоб призначити винагороду за інформацію про людей, які крадуть контейнери від приватного сектора. ​

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x