Самооборонівець-боєць АТО проводить у Черкасах курси військової підготовки

Самооборонівець-боєць АТО проводить у Черкасах курси військової підготовки

Черкаські «самооборонівці», які вже мають досвід перебування в зоні антитерористичної операції, проводять навчання військовій справі та медико-санітарній підготовці для черкащан. Учора у приміщенні Клубу юних моряків відбулося пробне заняття, яке провів Олексій Семенюк. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-центрі ГО «Самооборона Майдану Черкаської області».

– Що робити, якщо через кілька годин російські війська будуть у Черкасах? – з цього Олексій Семенюк розпочав «курс молодого бійця».
На заняттях черкащан навчатимуть як користуватися зброєю, збирати і розбирати, чистити її, кидати гранати, дотримуватись техніки безпеки при користуванні зброєю, ставити розтяжки. Досвідчені вояки готові розказувати тільки те, що цікавить самих слухачів курсів, і для цього вже навіть зібрали перші пропозиції для наступного заняття. На вихідних плануються виїзди на відкриту місцевість для проведення практичних занять.
Олексій Семенюк, черкаський самооборонівець, перебував у зоні АТО у складі батальйону Національної гвардії імені Кульчицького. На Схід їздив двічі – вперше протягом місяця воював під горою Карачун, що поблизу Словянська, там він пробув близько місяця. Потім упродовж двох місяців воював біля Дебальцево.

Потрапити на заняття, які орієнтовно відбудуться у понеділок, 1 грудня, о 18.15 у приміщенні Клубу юних моряків, можна тільки попередньо записавшись у Олексія за допомогою соцмереж.
Особисті сторінки Олексія Семенюка:
• https://www.facebook.com/profile.php?id=100004342818329&fref=ts (Alex Semenyuk)
• https://vk.com/alex_semenyuk (Алексей Семенюк)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x