Корсунські депутати провели позачергову сесію

Корсунські депутати провели позачергову сесію

28 листопада 2014 року відбулося пленарне засідання 37 позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликання, яке провів голова районної ради Григорій Гаркуша. «Нова Доба» про це дізналася в Корсунь-Шевченківській РДА.

У роботі сесії взяли участь голова, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, селищний, сільські голови, начальник РВ УМВС України у Черкаській області, прокурор району та представники засобів масової інформації.

На розгляд позачергової сесії було внесено шість питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті військовослужбовців та мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Начальник фінансового управляння райдержадміністрації Віктор Барабоха доповів про внесення змін до рішення районної ради про районний бюджет на 2014 рік.

В ході роботи депутати заслухали інформацію начальника РВ УМВС України у Черкаській області Олексія Ващенка про хід виконання програми профілактики злочинності в Корсунь-Шевченківському районі на 2011-2015 роки за 9 місяців 2014 року.

Також депутати затвердили технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки (ТОВ «Інкуба» і ФОП Мариненко О.В.) та прийняли звернення до Кабінету Міністрів України, Державного агентства автомобільних доріг України, Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

З усіх питань порядку денного позачергової сесії були прийняті відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x