У тальнівській школі відкрили меморіальну дошку колишньому директорові

У тальнівській школі відкрили меморіальну дошку колишньому директорові

28 листопада 2014 року у Тальнівській загальноосвітній школі I-III ст. №2 Тальнівської районної ради відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки ветерану війни та праці, «Відміннику народної освіти УРСР» та колишньому директору школи Андрію Васильовичу Царюку. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

До дітей, педагогів, присутніх гостей звернулися голова районної ради Наталія Руснак, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Володимир Синьогуб, директор загальноосвітньої школи I-III ст. №2, ветерани педагогічної ниви району, які у своїх виступах високо оцінили діяльність Андрія Васильовича, його організаторські здібності, талант керівника. Андрій Царюк все своє життя віддано працював на користь району, держави і людей. За роки його керівництва Тальнівським районним відділом освіти виросли тільки в місті нові приміщення школи-інтернату та шкіл №1 і №2.У тальнівській школі відкрили меморіальну дошку видатному педагогу Андрію Царюку

Було висловлено вдячність педагогам-ветеранам за ідею увічнення пам’яті нашого земляка та підприємцям, педагогічному колективу школи, працівникам закладу за підтримку та допомогу у встановленні меморіальної дошки.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано ветеранам, які працювали разом з Царюком – колишньому директору Мошурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Івану Кващенку та вчительці Тальнівської загальноосвітньої школи I-III ст. №2 Ніні Довгань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x