Черкаські вокалісти взяли участь у «Святі талантів»

Черкаські вокалісти взяли участь у «Святі талантів»

Останні дні осені запам’яталися учням вокального відділу черкаської Дитячої музичної школи №1 ім. М.В.Лисенка перемогою на Першому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтв та театрів мод в місті Кіровоград «СВЯТО ТАЛАНТІВ», який відбувся 29 листопада 2014 року. На нього завітало більше 100 учасників з різних міст України, з них – 71 інструменталіст та 42 юні вокалісти. «Нова Доба» про це дізналася з власних джерел.

Засновниками фестивалю-конкурсу стали: Національна Всеукраїнська музична спілка, Всеукраїнська спілка сучасної та естрадної хореографії, Департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградська Обласна філармонія , Творчий проект «Тріумф-fest».
Оцінювали конкурс провідні викладачі вищих спеціальних навчальних закладів, діячі хореографічних асоціацій України, медійні фахівці у галузі культури і мистецтва. Головою журі була народна артистка України Черві́нська Антоні́на Микола́ївна – художній керівник академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни».
Черкаські вокалісти отримали наступні результати:

1 місто – Токова Анастасія (молодша категорія академічний вокал)
1місто- Жовта Вероніка (середня категорія академічний вокал)
1місто- Ковальчук Ніна (старша категорія академічний вокал)
2 місто – Сарнацька Ємілія (середня категорія академічний вокал)
2місто- Томіленко Марія (старша категорія академічний вокал)
3-місто- Озеран Ксенія (старша категорія академічний вокал).

Дуже хвилюючим моментом у церемонії нагородження стало вручення Подяки кращим викладачам за їх високу професійність та особистий творчий внесок у музичне мистецтво України від Департаменту освіти та гуманітарної політики м. Кіровоград. Цю почесну нагороду отримала Варавіна Ірина Миколаївна, яка є викладачем всіх учнів-лауреатів з ДМШ №1 м. Черкаси. Приємною несподіванкою стала єдина на конкурсі нагорода від журі найкращому концертмейстеру Рябоконь Лесі Петрівні. Надзвичайно зворушливими були слова Голови журі Черві́нської Антоніни Миколаївни про найвищій мистецький рівень та захоплення грою черкаського акомпаніатора. Яскраві подарунки для переможців були тим радісним фінальним акордом у святі мистецтва та дитячої творчості, який запам\’ятається на все життя!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x