На місцевих виборах черкаський «УДАР» не об’єднуватиметься із Блоком Петра Порошенка

На місцевих виборах черкаський «УДАР» не об’єднуватиметься із Блоком Петра Порошенка

До місцевих органів влади партія «УДАР» ітиме окремо від Блоку Петра Порошенка. Цей важливий для багатьох «УДАРівців» меседж був озвучений під час II депутатського форуму партії «УДАР», делегатами якого були також і черкащани. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі «УДАРу».

– Форум проходив минулих вихідних. Туди їздили депутати Черкаської міської ради, а також депутати районних рад, – розповів в. о. голови Черкаської обласної організації партії «УДАР» Сергій Кудактін. – Всіх порадувала отримана на форумі інформація, що на місцеві вибори ми йтимемо, як самостійна політична сила, тобто окремо від Блоку Петра Порошенка. Цей важливий меседж депутатам озвучив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко.
Утім, поки що невідома сама дата виборів.

Також, за словами Сергія Кудактіна, спільна поїздка на форум згуртувала черкаських «УДАРівців».
– Цей форум, можна сказати, «зарядив» членів партії та показав, що ми єдині, – зазначив Сергій Кудактін. – Черкаські «УДАРівці» побачили, куди треба рухатися у розвитку обласної та міської організацій, адже перед нами стоїть завдання оновити партію та удосконалити структуру. І в цьому напрямку центральне керівництво покладає на наших партійців великі сподівання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x