Ватутінський театральний колектив здобув Гран-прі на конкурсі

Ватутінський театральний колектив здобув Гран-прі на конкурсі

Театральний колектив Ватутінського міського Палацу культури «На біс» взяв участь у конкурсі читців-декламаторів гумористичних творів і театральних колективів «Казковий листопад», який проходив у Черкасах, та здобув найвищу нагороду – Гран-прі. Про це «Нова Доба» дізналася у Ватутінській міській раді.

Організував конкурс позашкільний навчальний заклад – Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси. У конкурсі взяли участь колективи освітніх, позашкільних закладів міста Черкаси та закладів культури. З області був лише колектив із Ватутіного, який гідно представив наше місто.
Наші юні театрали представили три номери: естрадний номер «Фокуси», номер-проекція «Вічне кохання» та з естрадним монологом «Леди с собачкой» виступала Анжеліка Половинко.

Серед представлених номерів на конкурс інших учасників були уривки з п’єс І. Карпенка-Карого «Безталанна», Г. Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці». Але наші діти дуже вирізнялись серед інших своєю розкутістю, блискучою акторською грою, відчуттям сцени і це не залишилось поза увагою журі, у складі якого були режисер та актори Черкаського академічного обласного музично-театру ім. Т.Г. Шевченка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x