Сусід у канівчанки поцупив металеві вироби

Сусід у канівчанки поцупив металеві вироби

Щоб виплатити свої борги чоловік пішов на крадіжку. В односельчанки з подвір’я домоволодіння, він викрав металеві вироби, які хотів здати на металобрухт. Правоохоронці зловмисника встановили та доставили до Канівського міського відділу міліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції звернулась 44-річна жителька одного з сіл району та повідомила, що з її подвір’я невідома особа викрала металеві вироби. У розмові з міліціонерами, потерпіла розповіла, що проживає сама і тому заради своєї безпеки у себе на подвір’ї встановила камеру відеоспостереження. Переглянувши відео, жінка впізнала в крадієві 25-річного сусіда, який проживає неподалік. Не гаючи часу правоохоронці направились до молодика за місцем проживання. Побачивши на своєму подвір’ї людей у формі чоловік почав нервувати та плутатись у своїх показах, але зрозумівши, що у міліціонерів достатньо доказів його вини, зізнався у вчиненому. Правоохоронцям він розповів, що на крадіжку пішов щоб віддати борг. Металеві вироби хотів здати на металобрухт, але не встиг – був затриманий міліціонерами.

Як повідомив начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x