Черкаські гімнасти привезли 8 медалей з турніру

Черкаські гімнасти привезли 8 медалей з турніру

8 медалей різного ґатунку привезли черкаські спортсмени зі щорічного турніру пам’яті Олександра Береша, котрий днями проходив у Херсоні.

Позмагатися на престижному щорічному меморіалі Береша приїхали спортсмени з Кіровограду, Херсону, Києва, та навіть Молдови. «Нова Доба» дізналася про це на сайті «Черкаський спорт».
Черкаські спортсмени вибороли нагороди за програмами різних розрядів та вправ. За програмою кандидатів у майстри спорту чемпіоном став Артем Кравченко. Ще два золота в активі першорозрядника Назара Чепурного та в другому розряді від Дмитра Шишка.

Черкаські гімнасти привезли 8 медалей з турніру

Бронза у категорії майстрів спорту підкорилося Володимиру Мишалову. Два срібла та дві бронзи дісталися спортсменам у першому та другому розряді. Зі сріблом повернулися Ілля Ковтун та Олександр Ващук. На третій місця піднялися Назар Васильковський та Назарій Науменко.

Також в окремій вправі на поперечині краще виступив Назар Чепурний, й був нагороджений винагородою. А найкращим молодим спортсменом змагань також став черкасець Іван Севрук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x