Прокурор області зустрівся з представниками бізнесу

Прокурор області зустрівся з представниками бізнесу

Прокурор області Юрій Шеремет зустрівся із представниками малого, середнього бізнесу, громадськості та засобів масової інформації для того, щоб обговорити проблемні питання додержання вимог конституційних засад підприємницької діяльності з боку контролюючих та правоохоронних органів. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

– Я хочу почути з перших вуст про проблеми підприємців та з’ясувати, які фактори негативно впливають на їх розвиток. Зрозуміти, який інвестиційний клімат у регіоні, чи є тиск правоохоронців та контролюючих органів, і зробити певні висновки, аби сприяти дотриманню вимог законності, – зазначив прокурор області.

Під час бесіди учасники активно висловлювали свої питання, проводили дискусії та пропонували свої заходи з вирішення проблемних ситуації.
Також прокурор області роз’яснив громадянам внесені зміни до Закону України «Про прокуратуру», які виключили з повноважень прокуратури функцію так званого «загального нагляду», і зауважив, що тепер прокурор може лише здійснювати представництво інтересів громадян та держави в судах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x