На Монастирищині вітали дітей-інвалідів

На Монастирищині вітали дітей-інвалідів

Учора вже традиційно до Міжнародного дня інвалідів було проведено захід «Вогник надії зігріє серця» – відбулася зустріч з дітьми-інвалідами та їх батьками.

Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.
Його організували Монастирищенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, за підтримки районного Товариства Червоного Хреста, районної організації Всеукраїнського об’єднання інвалідів «Союз організацій інвалідів України», відділу культури райдержадміністрації, будинку дитячої та юнацької творчості. У заходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Руслан Терещук, радник голови районної ради з гуманітарних питань Ірина Комар, представники міської ради Світлана Тесленко та Тетяна Остапенко, голова районного Товариства Червоного Хреста Таміла Белінська. Захід проходив у дружній атмосфері взаємоповаги і доброзичливості.

Цьогоріч у заході взяли участь 45 дітей, також були присутні їхні батьки, бабусі, опікуни. Учасникам влаштували святковий концерт та обід. Під час свята діти змагалися між собою в різних конкурсах і за це отримували призи.
На завершення свята присутні отримали подарунки, які вручили працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x