Військово-спортивні багатоборства стають дедалі популярнішими серед черкащан

Військово-спортивні багатоборства стають дедалі популярнішими серед черкащан

Нині цей вид спорту, що стає дедалі популярнішим в усьому світі, почали викладати й в одній із черкаських гімназій.
За словами директора комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан» Ігоря Яременка, учнів, які бажають займатися бойовими мистецтвами, стає все більше. А вже досвідчені спортсмени встигли здобути чимало високих перемог у військово-спортивному багатоборстві. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– У залі, де ми тренуємося, через неполадку котла температура в приміщенні не вище нуля. Проте на заняття ходять і діти, й дорослі. Навіть несприятливі умови нікого не відлякують, – розповідає Ігор Яременко. – На останньому чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства була представлена збірна США. Це свідчить про високу популярність цього виду спорту не тільки в нашій державі.

Окрім професійних спортсменів, Ігор Яременко навчає і учнів Черкаської гімназії № 9. Кадетам військово-спортивна підготовка до душі.
– Спочатку на уроках фізкультури нам викладали фехтування. Але оскільки в нашому класі хлопців більше, то ми захотіли вчитися всестильового бою, – говорить учень 11-го кадетського класу Антон Артеменко. – Радимо друзям, аби теж приєднувалися до нас.

– Військово-спортивне багатоборство – це і є одна з основних складових патріотичного виховання молоді в нашій державі, – відзначає Ігор Григорович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x