Стартував чемпіонат міста Черкас з волейболу

Стартував чемпіонат міста Черкас з волейболу

Нещодавно в спортивному залі ЧНУ відбулося урочисте відкриття I туру Відкритого чемпіонату міста Черкаси з волейболу серед чоловічих команд «Златогор-Ліга» сезону 2014-2015 р.р. «Нова Доба» дізналася про це на сайті «Черкаський спорт».

Організаторами цього заходу є департамент освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому, обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та торгова марка «Златогор».

До участі в чемпіонаті разом з командами міста: «Коло друзів», «3х4», «Олімп», «Дніпро», «Імпрес-спорт», «Шанс» та «ЧІПБ» також виявили бажання прийняти участь команди м. Чигирина та «Златогор» м. Золотоноша. Регламент змагань передбачає попередній етап за коловою системою серед 9 команд та другий етап плейофф в квітні місяці 2015 року.

В урочистому відкритті змагань взяли участь начальник відділу фізичної культури Департаменту освіти та гуманітарної політики міськвиконкому Олександр Гаврилов, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський, міський голова м. Золотоноша Віталій Войцехівський та завідуюча кафедрою фізичного виховання ЧНУ Олена Меньших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x