У Черкасах стартує тур Першої ліги з баскетболу

У Черкасах стартує тур Першої ліги з баскетболу

Дублери «Черкаських Мавп» вперше цього сезону постануть на розсуд домашньої публіки. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Свій перший матч у рідних стінах «Черкаські Мавпи-2» зіграють найближчими вихідними проти «Одеси-2». У першому турі команда Володимира Чурсіна на виїзді переконливо обіграла досвідчений колектив «Тернопіль-ТНЕУ». Однак, випробування другим туром для молодої команди з Черкас буде значно серйознішим. У стінах ПС «Фотоприлад» черкасці поміряються силами з досвідченою командою «Одеса-2».
Попри назву цей колектив не відповідає статусу дубля головної одеської команди. У складі команди Дмитра Карєбіна чимало наддосвідчених баскетболістів, серед яких і два екс-гравці основної команди «Черкаських Мавп»: Дмитро Політов та Євгеній Ткаченко. Останній і є поки найрезультативнішим гравцем Першої ліги, здобуваючи у середньому за гру 31 очко!

Клопотів тренерському штабу «Мавп-2» додає і календар інших команд клубу. Так у ці дні основна команда «Черкаських Мавп» грає серію виїзних матчів, а «Черкаські Мавпи-99», гравці яких теж грають у нашому дублі, їдуть на тур до Світловодська.

У суботу «Мавпи-2» у ПС «Фотоприлад» розпочнуть свій матч проти «Одеси-2» о 19.30, а у неділю о 11.30. Окрім того в п’ятницю, також у «Фотоприладі», команда Чурсіна відіграє гру чемпіонату Черкас, проти «Смайл-Баскета», початок о 18.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x