Черкасці здобули перемогу на чемпіонаті з плавання

Черкасці здобули перемогу на чемпіонаті з плавання

Днями в Кременчуці відбувся чемпіонат України з плавання Всеукраїнської асоціації плавальних клубів «Мастерс». «Нова Доба» дізналася про це на сайті «Черкаський спорт».
Сотні учасників з всієї країни приймали участь у цих змаганнях серед ветеранів. Серед них були і досвідчені черкаські плавці, які виступили дуже вдало.

Як зауважили нам в обласній федерації плавання Черкаської області, не зважаючи на прискіпливе суддівство та жорстку конкуренцію, наші спортсмени зайняли більше 20 призових місць у різних видах програми.

Так, Олександр Рекунов виборов золото на стометрівці вільним стилем та двічі піднімався на найвищу сходинку в естафеті. Такий же здобуток і у Олександра Ткаліча, Михайла Філімонова та Сергія Максименко. Вони також перемагали на дистанціях 200 м. вільним стилем,100 м. на спині, 100 м. комплексним плаванням і 50 м. на спині відповідно.

Здобутки черкаських жінок: Оксана Качалова – 2 місце на дистанції 50 м. вільним стилем та перше на «стометрівці», Ольга Ковальова – золото на дистанції 100 м. комплексним плаванням та золото в естафеті. Ірина Ступак здобули 3 золоті медалі на дистанціях: 100м. вільним стилем з результатом 1.23.19, 50 м. вільним стилем, показавши час 37,0, та в естафеті.
Загалом команда Черкас посіла шосте загальне місце серед 15 областей. Переможцями престижних змагань стали спортсмени з Дніпропетровської області. Потрібно зазначити,що всі зібрані зі стартових внесків кошти пішли на лікування українських солдат, поранених у воєнних діях на Сході України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x