«Черкаські Мавпи» зіграють п’ять виїзних матчів

«Черкаські Мавпи» зіграють п’ять виїзних матчів

Сьогодні «Черкаські Мавпи» розпочинають неймовірно затяжну виїзну серію ігор. Протягом двох тижнів черкасцям потрібно буде пройти одне з найважчих випробувань сезону, за цей час «Мавпи» мають зіграти відразу п’ять виїзних матчів. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Свій перший матч виїзної серії «Мавпи» мають зіграти завтра у Запоріжжі. Їхнім суперником буде традиційно незручний «Ферро-ЗНТУ». Правда, від міці феросплавників зразка плей-оф 2013 залишився хіба що Рибалко та Большаков. Однак навіть так наш оппонент по вищезгаданому плей-оф у нинішній Суперлізі теж виглядає бойовою оденицею, про що говорить матч першого кола Суперліги. Тоді у Черкасах «Мавпи» виграли з незначною перевагою – 77:72.

З часів останньої очної зустрічі команди змінили розташування у турнірній таблиці. Запоріжани, опустившись на сьомий рядок турнірки, хоч і втратили свої позиції, але залишили за собою статус неймовірно незручної домашньої команди. Із шести матчів на своєму паркеті феросплавники виграли чотири. На цьому ж майданчику запоріжани обігравали «Мавп» і у новому сезоні, правда, це було у рамках передсезонного турніру і тоді ще за «Ферро» виступав Бутський та Малиш. Однозначно найбільша проблема Кирила Большакова у цьому сезоні – це коротка лавка запасних. Наявність відносно сильної стартової п’ятірки з кращим підбираючим ліги (Конате) та віддаючим (Рибалко) робить «Ферро» небезпечним для будь-якого оппонента. А от відсутність глибокої заміни робить його вразливим навіть по відношенню до аутсайдера, чим у минулому турі ледь не скористалася «Політехніка». Лише солідна різниця в рахунку вберегла їх від поразки після провалу у четвертому періоді.

Шанс дебютувати за «Мавп» Владислав Тонченко може отримати вже у грі проти «Ферро». Новачок черкащан на найвищому рівні зіграв за «Миколаїв», також захищав кольори вищолігових команд «Кремінь» і «СоюзБаскетУголь». Крім того, виступав за молодіжну та національну збірні України.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x