Мікрорайон «Дніпровський» поставив на конвеєр виготовлення найбільш необхідних речей для АТО

Мікрорайон «Дніпровський» поставив на конвеєр виготовлення найбільш необхідних речей для АТО

На сьогодні це найбільш ініціативний мікрорайон міста, що допомагає нашим військовиму АТО – стверджують волонтери, які постачають усе необхідне для наших бійців.

– Наразі у комітеті самоорганізації мікрорайону налагоджено збір сировини для масового приготування антипростудних чаїв (калина, лимон, імбир), на які із зони АТО надходять особливі замовлення, – констатує депутат Черкаської міської ради по мікрорайону «Дніпровський» Олег Кашко. – Крім того, на базі КСН проводиться збір консервів, люди приносять теплі ковдри, рукавиці, шарфи і шкарпетки. Ми самі звернулися до волонтерів,що постачають нашим хлопцям у зоні АТО усе необхідне – вони передали нам список вкрай потрібних продуктів і речей, які ми сьогодні збираємо або виготовляємо на базі КСН.
Про це «Нова Доба» довідалася з власних джерел.
– Сьогодні вранці розпочали виготовлення першої маскувальної сітки. Вона зимова – тож сьогодні ми найбільше потребуємо білої тканини (навіть старих простирадл) – для плетіння сіток, – розповідає секретар КСН «Дніпровський» Любов Здоровенко.– Також потрібна темна вовна – для плетіння теплих шкарпеток, рукавиць та шарфів. Тепер у нас постійно кипить робота: у одній кімнатці КСН жінки плетуть сітку, у іншій – нарізають для неї смужками тканину, розпускають на вовну старі речі – поки інші тут же плетуть нашим хлопцям теплі шкарпетки.

– На сьогодні це – найбільш ініціативний район міста, – констатує координатор волонтерської ініціативи «Наш батальйон» Ірина Сенченко. – Ми отримуємо адресні замовлення безпосередньо із зони АТО – наразі там перебуває до 4 тисяч черкащан. І мікрорайон «Дніпровський» – під егідою Олега Кашка та Любові Здоровенко – допомагає нам оперативно виконувати нашу роботу. Спершу вони зібрали 1600 кілограмів овочів, відправляли до АТО також одяг та консерви, які принесли у КСН мешканці мікрорайону. У зоні АТО є дитсадок, що допомагав нашим військовим – то для їх дітей мікрорайон зібрав іграшки. І я бачу, що виконання цієї життєво важливої місії – допомагати нашим бійцям у АТО – об’єднує людей у небайдужу і свідому громаду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x