На День Збройних Сил батальйону «Черкаси» передали подарунки

На День Збройних Сил батальйону «Черкаси» передали подарунки

6 грудня голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко відвідав батальйон територіальної оборони «Черкаси», бійців якого привітав зі святом – Днем Збройних Сил. Кожному було вручено подарунковий набір, а військовим 53-ї механізованої бригади, що наразі під Маріуполем, обласний очільник передав позашляховик «Range Rover», придбаний коштами колишнього бізнес-партнера голови ОДА та його братами. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.
До свята долучився обласний прокурор Юрій Шеремет, який передав листівку зі словами вітань та депутат обласної ради Наталія Старікова, яка разом з головою ОДА вручила подарунки від Громадської організації «Об’єднання територіальних громад». Не обійшлося і без дитячої уваги – маленькі черкащани передали на передову свої малюнки.

По тому військових привітали заслужені артисти України – Юрій Прокопчук з дружиною Наталією Мамалигою і черкаський гурт «Спів братів». Сильні у військовій формі чоловіки з посмішкою співали «Червону руту» та підтанцьовували під виконання класичних творів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x