226 тис грн виділили монастирищенські депутати на допомогу учасникам АТО

226 тис грн виділили монастирищенські депутати на допомогу учасникам АТО

Нещодавно відбулася позачергова тридцять шоста сесія Монастирищенської районної ради, до порядку денного якої було включено 3 питання, що попередньо розглядалися на засіданні президії районної ради. «Нова Доба» про це дізналася в Монастирищенській РДА. Відкрив і вів сесію заступник голови районної ради Тарас Пачесюк.

У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Олег Недогода, його заступники, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, голови, секретарі та бухгалтери територіальних громад, керівники установ, підприємств та організацій району, представники місцевих засобів масової інформації, волонтери.

Першим і основним питанням, яке розглядалося на сесії, було внесення змін до районного бюджету на 2014 рік, з якого доповідав виконуючий обов’язки начальника фінансового управління райдержадміністрації Олег Кошовий.

Зміни до бюджету викликані розподілом та перерозподілом додаткових трансфертів з державного й обласного бюджетів та розподілом додаткових цільових трансфертів з місцевих бюджетів.

На виконання комплексної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей – жителів Монастирищенського району – депутати виділили кошти у сумі 226 тисяч гривень на придбання квартири для сім’ї жителя села Леськове Романа Бевза, який загинув в зоні антитерористичної операції.

Під час засідання депутати районної ради надали дозвіл Монастирищенському комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству виділити дрова родинам мобілізованих військовослужбовців та надали дозвіл на придбання газового котла для потреб центральної районної лікарні.

На завершення пленарного засідання керівники району привітали присутніх зі святами – Днем волонтера, Днем статистики, Днем Збройних Сил України та професійним святом депутатів рад усіх рівнів, працівників органів місцевого самоврядування – Днем місцевого самоврядування, вручивши найактивнішим представникам почесні грамоти і подяки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x