Христинівець біля магазину поцупив велосипед

Христинівець біля магазину поцупив велосипед

Серед білого дня чоловік біля однієї з крамниць міста викрав велосипед. Правоохоронці злодія затримали та доставили до райвідділу міліції. За фактом крадіжки слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
У чергову частину Христинівського райвідділу міліції зателефонувала 52-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що за покупками до магазину вона приїхала на власному велосипеді і залишила його біля входу пристебнутим на замок. Коли вийшла з супермаркету виявила його відсутність.

Правоохоронці, які прибули за викликом, уважно вислухали потерпілу, оглянули місце події та опитали можливих свідків. Переглядаючи запис з камер відео спостереження прилеглої території, правоохоронці склали фоторобот підозрюваного та розпочали його пошуки. Спочатку оперативники вирішили перевірити осіб раніше судимих за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень та пункти прийому металобрухту,але результату це не принесло. Опитуючи місцевих жителів, оперативники серед вулиці побачили чоловіка, опис якого збігався за описом розшукуваного. 43-річного місцевого жителя, правоохоронці запросили до райвідділу міліції для дачі показів.
В кабінеті слідчого зловмисник почав нервувати та плутатися у своїх показах, але зрозумівши, що у міліціонерів достатньо доказів його вини –зізнався у вчиненні крадіжки. Він розповів, що біля магазину він побачив велосипед, який був закріплений до металевої труби та вирішив його викрасти. Спеціальними ножицями перерізав металевий трос, сів на нього та поїхав до себе додому. Викрадене планував продати, але не встиг – був затриманий правоохоронцями.

Як повідомив начальник Христинівського райвідділу міліції Олександр Мельник, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Працівники міліції встановлюють причетність чоловіка до вчинення аналогічних кримінальних правопорушень на території міста. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x