У Ватутіному змирились з відключенням світла

У Ватутіному змирились з відключенням світла

На апаратній нараді 9 грудня у Ватутіному обговорювали необіхдність економити енергоносії та кошти. Нараду провів міський голова Василь Гончаренко.
Про це «Нова Доба» дізналася в в Черкаській ОДА.

Він озвучив основні причини вимушених відключень електроегнергії. Це пов’язано з відсутністю вугілля для електростанцій. Працівники РЕСУ, центральний диспетчер не знають, в який час і коли саме буде відключення, тому нині відсутня можливість попередження людей про тимчасове припинення енергопостачання. Міський голова звернувся до керівників із проханням з розумінням ставитися до вимушених відключень, економно витрачати електроенергію, газ, воду, не зволікати зі сплатою за комунальні послуги та роз’яснити це в своїх колективах. Перший заступник голови Олександр Заборовець нагадав присутнім керівникам про необхідність виконувати заходи щодо економії енергоресурсів (заміна ламп на енергозберігаючі, відключення на період обідньої перерви комп’ютерної техніки тощо).

Економити треба й гроші. Заступник начальника фінансового управління Наталія Чернега доповіла щодо прогнозу фінансування у грудні цього року. Зокрема, вона зазначила, що в зв’язку із завершенням бюджетного року керівникам установ, що утримуються з міського бюджету необхідно дотримуватись жорсткої економії бюджетних коштів, та не допустити кредиторської заборгованості із виплат заробітної плати працівникам установ, оплату енергоносіїв та комунальних послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x