Сергій Тулуб запросив опозиціонерів до конструктивної розмови

Сергій Тулуб запросив опозиціонерів до конструктивної розмови

Сергій Тулуб готовий до діалогу з представниками опозиційних сил. Про це «Новій Добі» повідомили прес-службі Черкаської ОДА.

Виходячи з вимог, що прозвучали на мітингу у підтримку євроінтеграції на Театральній площі 1 грудня, голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб запропонував представникам опозиційних сил зустрітися та обговорити ці питання у режимі відкритого діалогу. Відповідна пропозиція з боку Сергія Тулуба надійшла до кандидата в народні депутати України Миколи Булатецького. Зокрема, очільник області призначив час зустрічі на ранок 2 грудня.

Утім, Микола Іванович не пристав на пропозицію відкритої зустрічі з головою ОДА, яка могла б зняти багато гострих питань, пов’язаних із суспільно-політичною ситуацією в державі.

Натомість голова облдержадміністрації висловив здивування таким станом речей і байдужістю окремих політиків.
Мене дивує така ситуація. Якщо люди прагнуть розв’язувати проблеми, то не ховаються від розмов! А то як піаритися на закритих дверях – то усі гаразді, а як до справи – то зась!, – прокоментував ситуацію Сергій Тулуб, – але на відміну від декого, я завжди відкритий до відвертої розмови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x