В Умані потурбуються про безпеку у новорічні свята

В Умані потурбуються про безпеку у новорічні свята

В очікуванні Нового року та Різдва перед початком канікул місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації звертається до усіх з проханням дотримуватись правил безпеки.

Голова РДА затвердив План заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій під час організації та проведення новорічних та різдвяних свят. Згідно з планом перевірятиметься готовність закладів культури, освіти та культових споруд до проведення урочистих заходів, призначаються особи, відповідальні за дотримання заходів безпеки під час урочистостей.
Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Також здійснюється підготовка медичних закладів до надання, за необхідністю, допомоги постраждалим від переохолодження, отруєння, травмування та опіків. У районі визначені місця для людей, які потребуватимуть обігріву під час сильних морозів, зокрема центральна районна лікарня; Бабанська, Дубівська, Ладижинська амбулаторії; Рижавське стаціонарне відділення територіального центру для людей похилого віку.

Керівникам служб цивільного захисту району місцева комісія рекомендує:
– забезпечити готовність до використання за призначенням спеціальної та аварійно-рятувальної техніки;
– відпрацювати та затвердити графіки цілодобового чергування сил та засобів, які залучаються до ліквідації можливих надзвичайних ситуацій;
– організувати безперебійну роботу об’єктів життєзабезпечення населення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x