У Черкасах пройшов ярмарок вакансій

У Черкасах пройшов ярмарок вакансій

Міський Центр зайнятості населення провів щорічний ярмарок вакансій для черкасців з обмеженими можливостями. Цього року посади пропонували майже два десятки підприємств та соціальних партнерів. Узагалі ж на обліку у міському центрі зайнятості сьогодні перебувають майже 400 інвалідів. Про це «Нова Доба» дізналася в черкаському міськвиконкомі.

Захід відвідали близько 40-ка осіб. Для людей з особливими потребами підприємства запропонували вакансії лікаря, медсестри, менеджера з реклами та різних фахівці робітничих спеціальностей.

Також на ярмарку надавали професійні консультації. Лікарі центру медико-соціальної реабілітації відповідали на питання як безробітних, так і роботодавців.

Довідково: українським законодавством передбачено, що на підприємстві має працювати не менше 4 відсотків інвалідів. Тому у міському Центрі зайнятості вважають, що ярмарки вакансій потрібні, в першу чергу, роботодавцям. Тут вони можуть зустрітися зі своїми майбутніми працівниками та обговорити з ними умови працевлаштування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x