Найяскравіші хвости Кам’янщини отримали подарунки

Найяскравіші хвости Кам’янщини отримали подарунки

Останнього осіннього дня увесь світ відзначає День домашніх тварин. Цього року молодь міста започаткувала традицію відзначати це свято й у Кам’янці. Громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» спільно з зоомагазином «Дружок» 30 листопада нагородили учасників конкурсу малюнків та світлин домашніх тварин, що дістав назву «ПРОхвіст – 2014».
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Хоч цього дня погода все ж нагадувала про наближення зими, але на явку учасників конкурсу це дуже не вплинуло. Адже коли там сидіти вдома, якщо і свого улюбленця можна показати, і подарунок йому отримати! А таких виявилося чимало: Андрій Денисенко, Денис Щербак, Євгенія Олексенко, Марина Холоденко, Альона Притула, Ірина Данилюк, Валерія Онопа, Юлія Плосконос, Роман Юрило, Дмитро Максименко, Альона Юрило, Денис Іщук, Богдан та Назар П’явки. Приємно, що свої роботи надсилали не лише школярі та молодь міста й району, а й люди старшого віку.

За слова організатора свята, директора зоомагазину «Дружок» Лесі П’явки, обрати серед надісланих робіт когось одного кращого не вдалося, адже кожна фотографія чи малюнок несуть у собі свій прояв мистецтва. Саме тому, організатори вирішили нагородити всіх учасників конкурсу. Варто зазначити, що про наше свято чутки розлетілися швидко і далеко за межі міста. Одна з провідних торгових марок «Purina», діяльність якої пов’язана із домашніми улюбленцями, люб’язно надала усім конкурсантам презенти від своєї фірми.

Отримати подарунок цього дня можна було не лише взявши участь у конкурсі, а й просто придбавши будь-які товари в магазині «Дружок» у період із 25 по 30 листопада, адже організатори провели ще й конкурс чеків і нагородили 10-х щасливчиків та їх улюбленців.

Приємно, що на захід завітала завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко. Вона подякувала організаторам даного проекту за його реалізацію, а учасникам – що не лишилися байдужими і активно приймали участь.

За допомогу в організації заходу слова вдячності хочеться висловити молодіжному клубу «Young Life» (керівник – Павло Юрик).

Щиро сподіваємося, що це свято приживеться в нашому містечку і надалі примножуватиметься учасниками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x