В Черкаській області знайдено 7 крадених авто

В Черкаській області знайдено 7 крадених  авто

Протягом останніх трьох діб Державтоінспекцією області затримано 7 автомобілів, що перебувають у розшуку. Автомобілі затримано згідно інформації, наданої системою «Рубіж», на стаціонарних постах «Золотоноша» і «Умань». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДАЇ в Черкаській області.

Так, на стаціонарному посту «Умань» затримано 3 автомобілі: – автомобіль «ВАЗ-21061», який розшукувався в Кіровоградській області; автомобіль «Опель-Віваро», який розшукували в Рівненській області; автомобіль «Хюндай Н200», який розшукувався Київським ВДВС.
На стаціонарному посту «Золотоноша» затримано 4 автомобілі: автомобіль «Опель» та «ВАЗ-211120», які розшукувались Центральним ВДВС м. Черкаси; автомобіль «Форд Скорпіо», який від 24 травня 2013 року розшукувався в м Дніпропетровськ; автомобіль «ДЕУ-Ланос», який розшукувався в Олександрійському районі.

Автомобілі доставлені на майданчик тимчасового утримання.
До відома: Система «Відеоконтроль-Рубіж», забезпечує цілодобовий автоматизований контроль дорожньо-транспортної обстановки та дає змогу здійснювати аналіз потоку транспорту по контрольним критеріям в реальному часі. Основою системи «Рубіж» є відеокамери, встановлені за 1-2 км перед постом ДАІ, що фіксують увесь потік транспорту. При цьому одна камера захоплює відразу дві смуги руху. А зображення з цих камер безперервно передається по радіоканалу на пост ДАІ, де автомобіль перевіряється за інформаційно-пошуковими базами даних МВС України. Вся інформація з камер спостереження передається й у центральну базу даних УДАІ МВС України. За наявності такої інформації згодом значно простіше відстежити маршрут переміщення того чи іншого автомобіля, який розшукується співробітниками ДАЇ будь-якої областей України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x