На Черкащині крадуть авто магнітоли, велосипеди і навіть харчі

На Черкащині крадуть авто магнітоли, велосипеди і навіть харчі

В Умані протягом останніх днів люди скаржаться на крадіжки автомагнітол. Так, 29 листопада до Уманського міськвідділу міліції звернулась 36-річна місцева жителька з заявою про те, що з її автомобiля «ВАЗ-2101» викрадено автомагнiтолу «Pioneer» вартiстю 300 грн. Працівники міліції встановили, що крадіжку скоїв 30-річний ранiше судимий житель села Пугачiвка Уманського району. А наступного дня 40-річний житель Тернопiльської областi скаржився, що з його автомобiля викрадено автомагнiтолу «Сонi». Сума збиткiв становить 500 грн. Встановлено, що крадiжку скоїв 30-річний ранiше судимий житель міста Умань. Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС в Черкаській області.

Чигиринець прийшов до міліції, коли з його подвiр\’я викрали велосипед вартiстю 330 грн. Правоохоронці встановили, що крадiжку скоїв 23-річний ранiше судимий житель села Стецiвка.
Драбівчанину «пощастило» ще менше: у 56-річний чоловіка вкрали… колеса до велосипеда «Мінськ». Сума збиткiв становить 180 грн. Крадiжку скоїв 45-річний житель села Вишневе.

А у Городищенському районі злодій вкрав у 73-річного пенсiонера з його будинку харчі! Щоправда, продуктів було чимало: на загальну суму 750 грн. Крадіжку скоїв 32-річний, раніше судимий житель села Воронiвка. Зголоднів, мабуть…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x