Міжнародний семінар запрацював у ЧДТУ

Міжнародний семінар запрацював у ЧДТУ

В ЧДТУ розпочав роботу міжнародний семінар «Страх перед чужим – ксенофобія та толерантність в німецькій і українській літературі, мистецтві і медіа»
Міжнародний семінар запрацював у ЧДТУ
16 грудня 2014 р. в Черкаському державному технологічному університеті розпочав роботу міжнародний семінар «Страх перед чужим – ксенофобія та толерантність в німецькій і українській літературі, мистецтві і медіа». Організатором семінару є Німецька Служба Академічних Обмінів (ДААД), кафедра романо-германської філології та перекладу ЧДТУ та Центр германістики Інституту літератури ім. Т.Шевченка НАНУ.
Семінар за дорученням ректора ЧДТУ, професора Тамари Качали відкрив проректор з гуманітарно-виховних питань, професор Валентин Лазуренко.
Міжнародний семінар запрацював у ЧДТУ
Лектори семінару: Тіна Вейтельманн (м. Берлін, журналістка), Євгенія Волощук (д.ф.н., проф., керівник Центру германістики Інституту літератури ім. Т.Шевченка НАНУ), Богдан Бігун (м.Київ, доц., к.ф.н.). Модератор заходу – Марина Орлова, к.ф.н., доцент кафедри романо-германської філології та перекладу ЧДТУ
Міжнародний семінар «Страх перед чужим – ксенофобія та толерантність в німецькій і українській літературі, мистецтві і медіа» триватиме до 18 грудня 2014 р.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x