Кожен третій підприємець Черкас та області обслуговується в ПриватБанку

Кожен третій підприємець Черкас та області обслуговується в ПриватБанку

Кількість підприємців Черкас та області, що обслуговуються в ПриватБанку, на сьогодні досягла 10 тисяч. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-сужбі ПриватБанку. За його даними, частка на ринку корпоративного обслуговування у ПриватБанку складає 33%. Таким чином кожен третій активний платник податків використовує свій рахунок в ПриватБанку.

– Ми йдемо на зустріч своїм клієнтам, тому першими в Україні розпочали обслуговування клієнтів цілодобово і без вихідних, – зазначає директор Черкаської філії ПриватБанку, Віктор Шуршин. – Ми надаємо нашим клієнтам унікальну можливість відправляти і отримувати платежі в будь-який час доби, не залежно від вихідних і святкових днів, що є важливим для бізнесу клієнтів, а також здійснювати й інші операції, які раніше були доступні лише в робочий час. Зараз банк відкритий для своїх клієнтів завжди .

До основних переваг при відкритті розрахункового рахунку в ПриватБанку можна віднести: можливість здійснення миттєвих і безкоштовних платежів, отримання ліміту на рахунок, фінансування бізнесу під 4 % річних на термін до 365 днів, отримання прямого доступу для керівника підприємства до грошових коштів на рахунку за допомогою картки ключ до рахунку , послуги дистанційного управління рахунком, можливість оформлення безкоштовних карт для співробітників і зручне управління готівкою.

Довідка
Черкаське ГРУ ПриватБанку обслуговує більше 430 тис. індивідуальних рахунків. У Черкасах та області працює 89 відділень, 233 банкомати і 276 терміналів самообслуговування.
В Україні ПриватБанк обслуговує понад 22,4 мільйона активних платіжних карт, у тому числі 3,8 мільйона зарплатних, 2,6 мільйона пенсійних, 12,5 мільйона особистих універсальних карт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x