Золотонісець спричинив ДТП, за яке відповідатиме перед законом

Золотонісець спричинив ДТП, за яке відповідатиме перед законом

Золотоніським міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок відносно особи за ч. 2 ст. 286 КК України, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській міжрайнній прокуратурі.

Так, 36-річний водій, керуючи автомобілем марки «Мітсубіші-Паджеро» та рухаючись в напрямку м. Золотоноша, здійснюючи обгін попутного транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху, чим порушив вимоги Правил дорожнього руху України, та скоїв зіткнення із автомобілем марки «ВАЗ-21093», внаслідок чого водій ВАЗу отримав перелом верхньої та нижньої щелеп, рани обличчя, переломи кісток та інші травми, які супроводжувались тяжким шоком та відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень як такі, що небезпечні для життя.

Судом водія визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення вол, на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з іспитовим строком терміном 3 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x