Маленькі канівчани отримали свято та солодощі до Дня Святого Миколая

Маленькі канівчани отримали свято та солодощі до Дня Святого Миколая

Ще з давніх часів Святий Миколай вважався покровителем передовсім бідних людей, а також дітей, котрі не мають батьків, але святкового дня як і всі інші хочуть відчути любов і турботу та отримати подарунки. Трохи видозмінивши традицію, але зберігши її казковий дух, до відзначення Дня Святого Миколая підійшли на Канівщині – щорічно 19 грудня в райцентрі, за ініціативи служби у справах дітей Канівської РДА, організовують свято для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, а також їхніх батьків, опікунів, рідних.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Маленькі канівчани отримали свято та солодощі до Дня Святого Миколая
Зустрічаючи гостей, начальник служби у справах дітей Павло Кас’яненко з приємністю відзначив, що захід з року в рік стає все більш цікавим та сповненим родинного тепла й затишку: «Дорослі та діти вже знають один одного, мають про що поспілкуватися. Близькими для них вже стали й керівники районних соціальних служб, які завжди готові допомогти, підтримати та дати корисну пораду».
Маленькі канівчани отримали свято та солодощі до Дня Святого Миколая
Та все ж, зібравшись разом, сім’ї найбільше чекали на казкове свято, сповнене добра, гарного настрою, солодких подарунків, та власне самого Святого Миколая. І надії присутніх не були марними – свято справді всім припало до душі, про що свідчили щирі дитячі посмішки та їх неймовірні радісні емоції. До уваги присутніх було представлено музичну пісенну виставу «Святий Миколай до нас завітай», яку для діток підготували працівники Канівського районного Будинку культури та студенти Канівського училища культури і мистецтв.

З особливим захопленням діти кружляли навколо красуні-ялинки, брали участь в рухливих розвагах з Миколаєм та казковими героями, а за те, що протягом року були слухняними та чемними – отримати солодкі подарунки-миколайчики. Їх, до речі, було закуплено за спонсорської підтримки сільгоспвиробників району. Крім того, солодощі дітлахам також надав народний депутат України Віктор Вовк.

Варто додати, що в силу об’єктивних обставин не всі діти змогли прибути на свято до Канева, тож свої подарунки вони отримали безпосередньо вдома.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x