У Черкасах пройшов відкритий чемпіонат з морського триборства та акватлону

У Черкасах пройшов відкритий чемпіонат з морського триборства та акватлону

Нещодавно в Черкасах пройшов відкритий чемпіонат з морського триборства та акватлону, в якому взяли участь близько 130 спортсменів. Серед молодшої вікової категорії 2004 р.н. та молодші у дівчат першою за результатами дводенної боротьби з плавання на 100 метрів та кросу 400 метрів стала представниця КДЮСШ № 2 Мережко Катерина, друге місце посіла Тимошенко Тетяна (ОК ДЮСШ «Олімп») третьою була Кацуба Марія (КДЮСШ ЧМР). Серед хлопчиків цієї вікової категорії перше місце виборов Гудзь Данил (КПНЗ «Юний моряк»), друге місце Мельник Данил (КДЮСШ ЧМР), третім був Скорина Олександр (КДЮСШ № 2). Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Цікавими та напруженими виявилися змагання серед юнаків 1997–2000 р.н. До Черкас завітали гості з Києва, члени збірної команди України, які не підвели сподівань свого тренера та не дали змоги черкащанкам розслабитись, посівши І та ІІІ місця. Їхній товариш по збірній команді представник КДЮСШ ЧМР Снесар Денис, показавши свої кращі результати з плавання та кросу, трохи схибивши у стрільбі, посів ІІ місце. Він набрав суму 2998 очок та програв всього 7 очок І місцю. Серед дівчат цієї вікової категорії І та ІІ місце посіли Цокало Єлизавета та Хорошко Єлизавета, обидві вихованки ОК ДЮСШ «Олімп», третє місце – у Горбик Дарина (КДЮСШ ЧМР).

Не менш інтригуючими були змагання у дівчат 2001–2003 р.н. Першою тут стала Антонюк Єлизавета. Зінченко Софія (2004 р.н.), яка вперше виступала на цій дистанції та дуже хвилювалася з цього приводу, все ж таки випередила свою старшу суперницю Бітюкову Марію, посівши відповідно ІІ та ІІІ місця. Усі троє представниці КДЮСШ ЧМР. Серед юнаків 2001–2003 р.н. першим став представник Києва Сорочук Богдан. Серед чоловіків трійку лідерів очолив Федоров Костянтин, з великим відривом випередивши своїх суперників. Другим був Трофименко Матвій (ОК ДЮСШ «Олімп»), третє місце посів вихованець Федорова Костянтина Миколайовича Рожков Олександр.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x