У черкаських «ударівців» – новий керівник

У черкаських «ударівців» – новий керівник

Днями в Черкасах відбулася 12-та конференція серед обласних парторганізацій політичної партії «УДАР Віталія Кличка», одним з основних питань якої було обрання нового керівника черкаського обласного осередку політичної сили. Більшістю голосів присутніх на конференції членів політичної партії було обрано відомого в області представника «УДАРу» Сергія Кудактіна.

– Сьогодні відбулася конференція Черкаської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на якій ми традиційно підвели підсумки року, що минає, робили певні плани на майбутнє, – розпочав представлення нового лідера «УДАРУ» на Черкащині заступник голови центрального виконкому партії Олексій Рябикін під час прес-конференції. – Сьогодні головою обласної організації в Черкаській області обрано Сергія Кудактіна. Це знана вами людина, депутат міської ради. Сергій є членом партії «УДАР» фактично з часу її створення. Від УДАРу ніколи не відходив, завжди відстоював позицію цієї сили в міські раді і в області. Тому я думаю з обранням Сергія Кудактіна відбудеться перш за все посилення діяльності обласної організації. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Новий обласний очільник «УДАРу» має багато планів і ставить перед особою чимало завдань, найпершим із яких вважає розширення сфери впливу партії на політичній арені області і залучення в її ряди нових активістів.

– Сьогодні в нас відбулась конференція обласної організації ПП «УДАР» Віталія Кличка, на якій було підтримано мою кандидатуру на посаду голови обласної організації, – зазначив новий голова Черкаської обласної організації політичної партії «УДАР» Сергій Кудактін. – Дякую за це усім членам партії. Це новий етап життя для мене, новий виклик, але і нові можливості проявити себе в питанні служінню загальному добробуту партії на Черкащині. Партія розбудована досить гарно. Делегати показали свою зацікавленість в житті партії. Було багато дискусійних питань, багато пропозицій, було досить жваве обговорення різних питань політичного життя партії. Тому я як новообраний керівник дивлюсь із великим оптимізмом на подальшу долю «УДАРу» в області. Були висловлені і поставлені задачі по подальшому структуруванню партії, розвитку партії. Я думаю, що ми будемо обов’язково до життя партії залучати нових громадських лідерів, молодих амбітних людей, які здатні і мають бажання змінити щось в країні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x