У Черкасах пройшов Кубок України з «бойового двоборства»

У Черкасах пройшов Кубок України з «бойового двоборства»

Організаторами змагань виступили відокремлений підрозділ Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств у Черкаській області та комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вулкан» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Загалом до Черкас прибули 113 спортсменів з 12 областей України: Київської, Харківської, Кіровоградської, Черкаської, Чернігівської, Дніпропетровської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Запорізької, Одеської, Вінницької.

Протягом 3-х днів спортсмени змагалися за особисті місця на п`єдесталі та основну нагороду – командний Кубок України. У п’ятницю в стрілецькому тирі гімназії № 9 пройшли змагання з стрільби з пневматичної гвинтівки, а в суботу та неділю в СК «Сокіл» (Центральний стадіон) відбулися поєдинки з всестильового бою.
За підсумками двох розділів змагань (стрільба та всестильовий бій), командні місця розділилися наступним чином: 1 місце – Київська область, 2 місце – Харківська область, 3 місце –Кіровоградська область. Черкаська область у командному заліку посіла 4 місце.

В особистому заліку серед черкасців 1 місце виборов вихованець КДЮСШ \”Вулкан\”, майстер спорту України Андрій Грігорян. Підготував спортсмена тренер-викладач, директор КДЮСШ «Вулкан» Ігор Яременко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x