Катеринопільські волонтери відправили в АТО черговий вантаж

Катеринопільські волонтери відправили в АТО черговий вантаж

Ще один, черговий вантаж гуманітарної допомоги відправлено з Катеринопільського району в Донецьку область. Це продукти харчування, теплий одяг, валянки, буржуйки, маскувальні костюми, виготовлені власними руками маскувальні сітки. Коли готувався цей матеріал, саме проводилася видача гуманітарної допомоги нашим бійцям, які вооють у складі формувань 26, 27 аеромобільних бригад, 92 батальйону.
Про це «Нова Доба» дізналася в Катеринопільській РДА.

Супроводжував вантаж до зони антитерористичної операції координатор штабу району з надання допомоги Українській армії – директор фермерського підприємства Олександр Коваленко. Благодійну допомогу, яка сьогодні є такою необхідною для наших бійців, збирали в районі гуртом. Організовано діють пункти збору гуманітарної допомоги у Катеринополі та Єрках. У селах району функції таких пунктів виконують місцеві ради. Громадяни активно долучаються до цієї доброї справи, проявлють патріотизм та активну життєву позицію. Значний вклад у формування гуманітарної допомоги вносять приватні підприємці, які не залишаються осторонь від загальнодержавної біди і, що варто відзначити, таких у районі є більшість.

– Весь наш район можна назвати волонтерським, і це не просто слова, адже чи не кожен житель Катеринопільщини долучається до благородної справи допомоги Українській армії. Це сьогодні для багатьох стало життєвим принципом. – переконана голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко.- Це наша підтримка і вдячність воякам, які виконують святий обов`язок захисту Батьківщини.

Особливо радують бійців дитячі малюнки та вироби, які вони вважають оберегами. Волонтерська робота у районі продовжується. Найближчим часом заплановане проведення обговорення звіту районного координаційного щтабу з питань надання допомоги військовим у зоні АТО та подальшга активізація волонтерської діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x