У Смілі взяли «на гарячому» наркоторговця

У Смілі взяли «на гарячому» наркоторговця

Чоловік налагодив власний бізнес і протягом декількох місяців продавав наркотики місцевим жителям. Правоохоронці затримали зловмисника під час передачі чергової партії наркотиків. Слідчі кваліфікують його дії за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.
Співробітники Смілянського міськвідділу міліції від місцевих жителів отримали інформацію про те, що невідома особа на території міста займається збутом наркотичних засобів. Інформацію відразу було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і оперативники взялись її перевіряти. Від випадкових свідків стало відомо, що декілька разів на тиждень на одному з мікрорайонів міста, невідомий чоловік збуває постійним клієнтам наркотики. Проведеними слідчо-оперативними діями, в поле зору правоохоронців потрапив 36-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель.

Щоб вивести зловмисника на чисту воду і затримати його на гарячому, правоохоронці розробили складну спецоперацію. Отримавши дозвіл на проведення необхідних слідчих дій, оперативники взялися за справу. За допомогою оперативно-технічних можливостей, співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків невдовзі задокументували перший факт передачі наркотичного засобу. Медичний шприц, наповнений темною рідиною, був вилучений з обігу і направлений на дослідження. Експерти підтвердили, що надана для дослідження речовина являє собою особливо небезпечний наркотичний засіб – «ацетильований опій».

Через декілька днів правоохоронці задокументували ще один факт збуту наркотиків, під час якого затримали головного постачальника. Чоловік був неодноразово засуджений за зберігання і розповсюдження наркотиків. Лише декілька місяців тому він звільнився з місць позбавлення волі, але на шлях виправлення не став і знову взявся за старе. Під час допиту затриманий у всьому зізнався і вже дає покази слідству.

Слідчим відділенням Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Зловмисник перебуває під вартою. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x